Corporate websites

Abacus Medicine

Udvikling af corporate website til Abacus Medicine. I forbindelse med redesign af logo og identitet ønskede Abacus Medicine et moderne website med større fokus på salg og konvertering samt rekruttering af medarbejdere. Yderligere var der et ønske om, at sitet skulle være nemt at vedligeholde for både medarbejdere og studentermedhjælpere.

abacus-website

Af hensyn til at Abacus Medicine er en global virksomhed i vækst med mange unge medarbejdere, anbefalede jeg at udvikle websitet i WordPress da man kan udvikle en nem tilgængelig backend brugerflade og yderligere er mange med digitale kompetencer vant til brugerfladen i WordPress.

Efter gennemgang af data og behov, udviklede jeg forslag til en ”keep it simple”-strategi, hvor menuen blev designet med de tre vigtigste punkter og alt indhold lagt ind under tre indgange målrettet kunder, jobsøgende og investorer. Herefter designede vi klikbare wireframes og til sidst klikbare prototyper, der blev præsenteret for både arbejdsgruppe og styregruppe.

-  Strategi og analyse.
-  Flowchart og usability map.
-  Udvikling af klikbare wireframes.
-  Design af klikbare prototyper.
-  Udvikling af multilingual website.
-  Opsætning af indhold i WordPress.
-  Udvikling af WordPress guide til medarbejdere.
-  Workshop for medarbejdere.
-  Udvikling og design af tema varianter til brug for
    søster/datterselskaber.
 

Abacus Medicine er aktive i stort set hele verden og har flere datter- og søsterselskaber. Tema til websitet er derfor designet og udviklet, så det er nemt at konvertere til øvrige brands.

originalis-website
aposave-website
ADLIVE_logo

© 2021 ADLIVE ApS  ·  Tel. 29 60 51 48  ·  info@adlive.dk  ·  CVR 36025190

iconfinder_icon-social-linkedin-outline_211909